pavlograd.info 10.01.2018 15:43

Управління Державного агентства рибного господарства у Дніпропетровській області нагадує орендарям земель водного фонду та водних об’єктів на території Павлоградського району про необхідність подання звіту щодо обсягів виробництва продукції аквакультури. Сьогодні останній день.

Про це повідомляє прес-служба Павлоградської райдержадміністрації.

На виконання ст. 5 Закону України «Про аквакультуру» суб’єкти аквакультури зобов’язані подавати центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері рибного господарства, звітну інформацію щодо обсягів виробництва продукції аквакультури у визначені строки за формами, затвердженими в установленому порядку.

Відповідно до ст. 9 зазначеного Закону наказом Міністерством аграрної політики України та продовольства України від 21.03.2012 року №141, затверджено форму звітності № 1-А-риба(річна), «Виробництво аквакультури за 20___» та інструкцію щодо її заповнення.

Термін надання звіту за 2017 рік Управлінню Державного агентства рибного господарства у Дніпропетровській області спливає сьогодні, 10 січня 2018 року.

З питань щодо складання звіту можна звертатися за телефоном: (056) 767 08 91- відділ іхтіології та регулювання рибальства.