pavlograd.info 18.01.2019 08:42

Виборці Павлограда мають перевірити свої дані у списках віборців, щоб мешканці міста змогли безперешкодно проголосувати за обрану кандидатуру президента у день виборів 31 березня 2019 р. Про це повідомляє Відділ ведення Державного реєстру виборців на офіційному сайті міста.

“З метою уточнення бази даних Державного реєстру виборців, забезпечення реалізації виборчих прав громадян та складання достовірних та актуальних списків виборців для голосування на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року, відділ ведення Державного реєстру виборців Павлоградської міської ради запрошує вас перевірити правильність ваших персональних даних, внесених до Державного реєстру виборців.

При собі обов’язково потрібно мати паспорт громадянина України чи тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянство України).

Особливо це стосується виборців:

— які під час попередніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або раніше не приймали участь у виборах;

— яким нещодавно виповнилося вісімнадцять років;

— колишніх військовослужбовців строкової служби;

— осіб що повернулися з місць позбавлення волі;

— осіб які прибули із закордону і знялись з обліку в МЗС.

Також повідомляємо, що перевірити свої персональні дані та своє включення у Державний реєстр виборців, громадяни можуть самостійно за допомогою мережі Інтернет.

Для цього необхідно зайти на офіційну інтернет-сторінку Державного реєстру виборців за посиланням www.drv.gov.ua, відкрити вкладку «Особистий кабінет виборця», де Ви зможете перевірити інформацію про своє включення (невключення) до Державного реєстру виборців. Для цього у розділі “Перевірити дані у Реєстрі” необхідно заповнити всі поля у формі запиту достовірними даними про виборця. Відповідь на запит буде надіслана на Вашу електронну пошту.

Крім того, згідно Закону “Про Державний реєстр виборців”, виборці які з будь яких причин знялись з попереднього місця реєстрації та на момент виборів не встигли зареєструвати нове місце проживання, мають можливість зареєструватись в Управлінні соціального захисту населення як бездомні.

Для цього необхідно до 25 березня 2019 року включно звернутися в Управління соціального захисту населення за адресою м.Павлоград, вул.Центральна, 47 з паспортом громадянина України, де виборця зареєструють за адресою закладу, який здійснює облік цих осіб.

Ми чекаємо на вас за адресою: м.Павлоград, вул.Соборна, буд.95, каб.115,118 (приміщення міськвиконкому)”, – говориться в повідомленні.

Часи роботи:

понеділок — четвер з 8-00 до 17-00

п’ятниця з 8-00 до 16-00
перерва з 12-00 до 13-00

Телефони: 20-90-15, 20-90-14

Запись Павлоградцям пропонують перевірити свої дані у списках виборців впервые появилась .