pavlograd.info 12.12.2017 18:51

Сьогодні у ДніпроОДА відбудеться перший етап конкурсу перевізників на 73 міжміських та приміських маршрути. За тим, як представники обласної комісії відкриють документи претендентів, можна буде спостерігати онлайн. Про це повідомили в департаменті житлово-комунального господарства та будівництва ДніпроОДА.

«Робимо все, аби на Дніпропетровщині конкурси перевізників проходили чесно та прозоро. Для цього транслюємо їх у прямому ефірі. Таку практику запровадили два роки тому», – розповіли в департаменті.

Документи на участь у конкурсі подавали всі бажаючі автопідприємства. Дізнатися, які саме перевізники претендують на роботу на 73 маршрутах, можна вже сьогодні о 14.30. Подивитися онлайн-трансляцію можна буде за посиланням.

Конверти з документами від перевізників відкриватиме обласна комісія, до якої входять представники ДніпроОДА та громадських організацій. Достовірність наданої інформації перевірять і податкова, і МВС. Також представники комісії відвідають автопідприємства – оглянуть транспорт та поспілкуються з водіями.

Всі результати врахують під час визначення переможці конкурсу 29 грудня.