pavlograd.info 24.03.2018 04:04

У центрі Петропавлівки поліція спіймала на гарячому молодика, який публічно справляв свої природні потреби. Чоловіка покарали, щоправда, символічно. Про це йдеться в постанові районного суду від 15 березня.

Пікантна пригода сталася 12 березня о 13.40 біля магазину відомої торгівельної мережі на вулиці Соборній. Її головним фігурантом став непрацюючий мешканець села Лозове. В матеріалах судового розгляду сказано, що свою фізіологічну потребу чоловік привселюдно справляв, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Своїми діями він порушив громадський порядок. Під час засідання чолов’яга визнав за собою провину і висловив каяття. Просив не карати його суворо. Суд дослухався цього прохання. Отож, на своєму засіданні 15 березня Петропавлівський районний суд визнав селянина молодика винним у скоєні правопорушення, передбаченого ст.173 КУпАП і висловив йому усне зауваження.

До речі, минулої весни в Павлограді стався більш приголомшливий випадок, коли електромонтер одного з міських підприємств і батько двох неповнолітніх дітей на очах у випадкової перехожої оголосив свій статевий орган і вдався до непристойностей. Несподіваний вчинок молодика налякав і обурив жінку. Скінчилося тим, що чоловік опинився на лаві підсудних і отримав покарання.

Пригода, яка змусила мешканку міста звернутися до поліції, сталася вдень 8 травня 2017 року на вулиці Полтавській біля будинку №83-А. Про це йдеться у матеріалах міськрайонного суду, який розглядав цю пікантну справу. Під час судового засідання молодик повністю визнав себе винним в інкримінованому злочині і висловив каяття. В матеріалах справи було зазначено, що обвинувачений має позитивну характеристику за місцем проживання, раніше не судимий. Суд також врахував той факт, що під час демонстрації своїх чоловічих «достоїнств» він був напідпитку. Врешті суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 296 («Хуліганство») КК України і призначив йому покарання у вигляді одного року обмеження волі умовно.

Олекса Сурай