pavlograd.info 03.03.2020 15:08

Чтобы избежать уголовной ответственности гражданин пытался договориться с заместителем начальника городского подразделения полиции. О коррупционных предложения правоохранители сразу уведомили отдел внутренней безопасности НПУ, сообщает пресс-служба полиции Днепропетровской области.

В Павлограде на попытке подкупа должностного лица попался 28-летний житель одного из населенных пунктов Павлоградского района. Он был уличен полицейскими в сбыте наркотиков.

Чтобы не попасть за решетку дилер обратился к заместителю начальника городского отдела полиции – начальнику криминальной полиции и пообещал предоставить три тысячи долларов “откупных”.

Майор полиции о планах злоумышленника доложил оперативникам внутренней безопасности полиции. По материалам УДВБ НПУ Павлоградской местной прокуратурой были внесены сведения в ЕРДР по ч.3 ст.369 Уголовного кодекса Украины.

В следующий раз, когда молодой человек пришел к чиновнику полиции и передал первую часть обещанного взятки – 31 000 гривен – его задержали с поличным работники Днепропетровского УДВБ НПУ, следователи Павлоградского ОП, под процессуальным руководством прокуратуры и при участии бойцов полиции особого назначения ГУНП Днепропетровщины.

Задержанному грозит лишение свободы на срок от четырех до восьми лет.

На Дніпропетровщині затримано двох осіб за спробу підкупу працівників поліції

*На Дніпропетровщині затримано двох осіб за спробу підкупу працівників поліції*(фото, відео, коментар: речник ДВБ НП України Олеся Бойко)*За можливість уникнути кримінальної відповідальності один мешканець Дніпропетровської області намагався домовитися зі слідчим поліції, а другий з тим самим звернувся до заступника начальника міського підрозділу поліції. Про корупційні пропозиції правоохоронці відразу повідомили внутрішню безпеку НПУ.*Слідчий Новокодацького відділення поліції Дніпра рапортував до Дніпропетровського управління ДВБ НПУ з інформацією про фігуранта кримінального провадження, який пропонував йому хабаря. За непритягнення до кримінальної відповідальності за незаконну порубку лісу 35-річний чоловік пообіцяв надати грошову винагороду. Відразу після передачі у службовому кабінеті старшому лейтенанту поліції п'яти тисяч гривень житель Дніпропетровської області був затриманий працівниками УДВБ НПУ та слідчими Новокодацького ВП, під процесуальним керівництвом Дніпровської місцевої прокуратури. Надані кошти вилучено, а хабародавця затримано в порядку ст.208 КПК України.Того ж дня в Павлограді на спробі підкупу службової особи попався ще один чоловік. 28-річний мешканець одного з населених пунктів Павлоградського району був викритий поліцейськими на збуті наркотиків. Аби не потрапити за грати дилер звернувся до заступника начальника міського відділу поліції – начальника кримінальної поліції і пообіцяв надати три тисячі доларів "відкупних".Майор поліції про плани зловмисника доповів оперативникам внутрішньої безпеки поліції. За матеріалами УДВБ НПУ Павлоградською місцевою прокуратурою було внесено відомості до ЄРДР за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України. Наступного разу, коли молодик прийшов до посадовця поліції і передав першу частину обіцяного хабаря – 31 тисячу гривень – його затримали з речовими доказами працівники Дніпропетровського УДВБ НПУ, слідчі Павлоградського ВП, під процесуальним керівництвом прокуратури та за участі бійців поліції особливого призначення ГУНП Дніпропетровщини.Обом затриманим фігурантам оголошено про підозру. Крім раніше скоєних правопорушень особам доведеться відповідати і за підкуп поліцейських, а за це передбачено позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Publiée par Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України sur Lundi 2 mars 2020

Запись 8 лет тюрьмы получит павлоградец в обмен на 3 тыс. долларов откупных впервые появилась .