pavlograd.info 25.05.2022 01:36

Вор должен сидеть в тюрьме, даже, в том случае, если ворует по мелочам. Часто ли преступления 42-летний мужчина, которого 23 мая в Павлограде задержали за кражу бутылки водки из магазина, – установит следствие. Злоумышленнику грозит до 8 лет лишения свободы.

Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Днепропетровской области.

« Злочин стався 23 травня в одному із супермаркетів по вул. Центральна міста Павлоград. До поліції надійшло повідомлення від 41-річної співробітниці закладу про те, що один із покупців викрав товар. Поліцейські карного розшуку Павлоградського відділу поліції відпрацювали прилеглу територію, переглянули камери відеоспостереження магазину та встановили особу грабіжника. Ним виявився 42-річний павлоградець. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Цього ж дня слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі”.

Запись За кражу бутылки водки павлоградца могут упечь в тюрьму, как за получение взятки в крупном размере впервые появилась .