pavlograd.info 25.06.2021 17:03

С любовью не шутят, но, если парень шутит ради любви, – это понятно. Правда, Закон не понимает шуток влюбленных. В Терновке полицейские задержали мужчину, который сообщил о ложном минировании автостанции. После ссоры с девушкой злоумышленник решил сообщить о заложенной взрывчатке в помещении станции, чтобы помешать ее отъезду из города.

Об этом сообщает пресс-служба полиции Днепропетровской области.

Влюбленный  терновчанин «заминировал» автостанцию, чтобы  девушка никуда не уехала«Повідомлення про мінування автостанції міста Тернівки надійшло до поліції 24 червня о 14:21. Чоловік вимагав вивести людей з приміщення та зупинити відправлення автобусів. На місце події негайно прибули всі екстрені служби міста: поліція, невідкладна медична допомога, ДСНС, а також працівники вибухотехнічної служби із собакою. На час обстеження з автостанції евакуювали всіх осіб. Жодних небезпечних чи підозрілих предметів в приміщенні та на території автостанції виявлено не було.

На встановлення та затримання зловмисника було орієнтовано весь особовий склад відділення поліції №1 Павлоградського районного відділу поліції. Впродовж години правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 32-річний місцевий мешканець. Поліцейські встановили, що чоловік здійснив дзвінок до поліції з мобільного телефона перехожого, котрий потім повернув та пішов у невідомому напрямку.

Наразі його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, після чого слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Тривають слідчі дії. Вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу”, – говорится в сообщении.

Справка: Статья 259. Заведомо ложное сообщение об угрозе безопасности граждан, уничтожения или повреждения объектов собственности

  1. Заведомо ложное сообщение о подготовке взрыва, поджога или иных действий, угрожающих гибелью людей или другими тяжкими последствиями, – наказывается лишением свободы на срок от двух до шести лет.

Запись Влюбленный терновчанин «заминировал» автостанцию, чтобы девушка никуда не уехала впервые появилась .