pavlograd.info 07.02.2021 21:22

7 февраля в Богдановке, в частном домовладении, произошел пожар, в результате которого один из обитателей дома, 1972 года рождения, был доставлен в больницу с диагнозом: отравление продуктами горения.

Об этом сообщает пресс-служба ГУ ГСЧС Днепропетровской области.

В результате пожара 48-летний житель Богдановки попал в больницу с отравлением продуктами горения“7-го лютого о 08:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного сектору за адресою: Павлоградський район, село Богданівка, вулиця Шевченко.

За повідомленням направлено чергові відділення 27-ої, 50-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України в області та місцевої пожежної команди.

По прибуттю до місця виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла в одній із кімнат одноповерхового житлового будинку.

В результате пожара 48-летний житель Богдановки попал в больницу с отравлением продуктами горенияВогнем пошкоджено домашнє майно на площі 25 кв. метри.

Під час пожежі постраждав брат власника, 1972 року народження, якого з діагнозом «отруєння продуктами горіння середнього ступеня тяжкості» госпіталізовано до Центральної районної лікарні міста Павлоград.

Пожежу локалізовано о 09:31 та ліквідовано о 09:53.

До ліквідації пожежі залучено 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки”, – говорится в сообщении.

Запись В результате пожара 48-летний житель Богдановки попал в больницу с отравлением продуктами горения впервые появилась .