pavlograd.info 22.11.2021 10:37

21 ноября в 19:37 в Службу спасения «101» поступило сообщение о том, что в подъезде пятиэтажного дома на улице Заводской города Павлоград, чувствуется запах дыма.

Об этом сообщает пресс-служба ГУ ГСЧС Днепропетровской области.

В Павлограде в квартире по ул. Заводской запахло жареным“За викликом одразу було направлено чергові відділення 27-ої державної пожежно-рятувальної частини 6-го держаного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що з квартири на другому поверсі п’ятиповерхівки відчувається чіткий запах диму. Двері до оселі встановлені броньовані, тому надзвичайники вирішили потрапити до оселі через вікно. Не пошкодивши металопластикове вікно, вогнеборці проникли всередину оселі, де виявили на ввімкнутій газовій плиті пательню з пригорівшою їжею.

В Павлограде в квартире по ул. Заводской запахло жареным Також, у спальній кімнаті рятувальники виявили власника який міцно спав. Чоловік після обстеження працівниками екстреної медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

До місця виклику залучено 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління”, – говорится в сообщении.

Запись В Павлограде в квартире по ул. Заводской запахло жареным впервые появилась .