pavlograd.info 01.03.2021 19:56

Казалось бы, для всех очевидно, что при плюсовой температуре воздуха в течение трех дней по речному льду ходить опасно. Но, как показывает практика, иногда люди способны даже рисковать собственной жизнью, испытывая речной лед на прочность.

Так, сегодня, 1 марта, около 13.00 час. на реке Волчья в Павлограде в районе Бельбеса за дамбой двое – мужчина и женщина – решили перейти с одного на другой берег реки по тонкому льду.

Об этом Бегемоту стало известно из собственных источников.

Один человек благополучно добрался до суши, а под вторым лед проломился и он ушел под воду…

Мужчина погиб. Его тело из воды вытаскивали спасатели, о чем сообщается в официальной сводке ГУ ГСЧС Днепропетровской области:

В Павлограде двое провалились под лед на реке Волчья: мужчину спасти не удалось“1-го березня о 12:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від очевидців, що дві людини йшли по кризі на річці Вовча міста Павлоград та провалились під лід.

Відразу за вказаною адресою було направлено рятувальників 27-ої державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та співробітників комунального підприємства «Аварійно-рятувальна водолазна станція».

По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що під лід провалились дві людини (жінка 1966 року народження та чоловік 1991 року народження).

Жінку було врятовано місцевим населенням та передано працівникам екстреної медичної допомоги (від госпіталізації відмовилась).

За допомогою гумового човна, рятувальної мотузки та пожежного багра проводились пошукові роботи.

О 15:27 чоловіка без ознак життя вилучено співробітниками Служби порятунку на берег та передано працівникам поліції.

До проведення робіт було залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та комунального підприємства «Аварійно-рятувальна водолазна станція»”, – говорится в сообщении.

Запись В Павлограде двое провалились под лед на реке Волчья: мужчину спасти не удалось впервые появилась .