pavlograd.info 16.01.2021 18:48

Еще 4 июня 2020 г. в Павлограде СБУ и ДБР провели серию обысков. Обвинение было выдвинуто 8-м офицерам Павлоградского ГО Нацполиции, включая и начальника горотдела. По версии следствия в Павлограде полицейские фальсифицировали материалы дел, курировали наркоторговлю и запугивали подозреваемых.

Сегодня, 16 января 2021 г., материалы досудебного расследования переданы в суд. На скамье подсудимых – 8 офицеров Павлоградского ГО Нацполиции.

Об этом сообщается на странице Офиса Генерального прокурора в Facebook.

В Киеве начинается судебный процесс над полицейскими из Павлограда“Судитимуть злочинну організацію правоохоронців на чолі з начальником відділу поліції на Дніпропетровщині. Київською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно восьми поліцейських Павлоградського відділу поліції ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області, серед яких начальник відділу поліції та його заступник. Їм інкриміновано створення злочинної організації, перевищення службових повноважень, незаконне поводження зі зброєю, скоєння крадіжок та збут наркотичних речовин (ч.1 ст.255, ч.2 ст.365, ст.263, ст.185, ч. 3 ст.307 КК України). В Киеве начинается судебный процесс над полицейскими из ПавлоградаСлідством встановлено, що протягом 2019-2020 років поліцейські з метою підвищення показників роботи змушували місцевих жителів вчиняти злочини – крадіжки, зберігання наркотичних засобів, зброї, здійснюючи на них психологічний тиск та насильство. За вчинення цих злочинів поліцейські надавали потерпілим гроші та наркотичні речовини, а в подальшому притягували їх до кримінальної відповідальності”, – говорится в сообщении.

Запись В Киеве начинается судебный процесс над полицейскими из Павлограда впервые появилась .