pavlograd.info 05.04.2019 15:09

С каждым днем в сети люди все чаще жалуются на городские маршрутки, на их внешнее и внутреннее состояние, на хамство водителей. В этот раз жалуются на «гонщиков». Утром 5-го апреля водители маршруток 76 и 57 решили поиграть в догонялки, а про пассажиров, которые уже заждались, позабыли. Об этом написал Роман Горынин на facebook-странице Громадський транспорт Дніпра.

На годиннику 10-50 ранку. Автобусна зупинка просп.Поля. Пасажири чекають на маршрутки 76 або 57, щоб потрапити на лівий берег. Аж ось вони з’являються. Разом. Перша 76 і за нею 57. Стоять на Тітова, пропускають зустрічний потік щоб повернути на Поля. Перша повертає 76-та, і одразу ж зупиняється на пішоходному переході, підбирає лежачого пасажира, якому впадлу пройтись до зупинки. За нею повертає 57-ма, і одразу ж у третій ряд, набирає швидкість щоб обігнати 76-ту. Помітивши це, водій 76-ї, тисне в тапок і вони одночасно пролітають повз зупинку, не звертаючи уваги на махаючих їм охрінівших пасажирів…
Я знайшов два варіанти пояснення таким діям:
1. Водії цих маршруток просто відбиті на всю голову неадеквати.
2. Знак автобусної зупинки зі старою назвою, на відміну від знаку тролейбусної зупинки, і тому маршрутчики вважають цю зупинку неіснуючою, і принципово її ігнорують.
А як ви вважаєте, який варіант правдоподібніший?

В Днепре маршрутчики, забыв о пассажирах, устроили гонки. Новости Днепра

Читайте также:

В центре Днепра «герой парковки» перекрыл движение трамваев: люди идут пешком

Мгновенная карма: мастера парковки в центре Днепра забрал эвакуатор (Фото)

Разбитые Toyota Prius и Hyundai на Нагорке в Днепре: стали известны подробности

Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram.

Запись В Днепре маршрутчики, забыв о пассажирах, устроили гонки впервые появилась Наше Місто.