pavlograd.info 19.11.2017 03:31

У Тернівці продовжує збільшуватись черга громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Це пов’язано з відсутністю нового будівництва в місті.

Про це повідомила начальник юридичного відділу Тернівської міської ради Ірина Немцева.

Станом на 1 листопада на квартирному обліку знаходяться 193 особи. З них 91 особа – має першочергове право на отримання житла, а 22 – позачергове.

«За 2017 рік на квартирний облік прийняли 2 тернівчан, а зняли – 5. З них: 1 – самостійне покращенням житлових умов, 1 – не проходження щорічної перереєстрації, 3 – поліпшення житлових умов, в наслідок якого відпала потреба у забезпеченні іншим житловим приміщенням», – проінформувала І. Немцова.

Цього року, за її словами, у постійне користування (за клопотанням підприємств знято статус службової квартири) було надано 3 квартири.

«У виконавчому комітеті ведеться облік громадян, які мають право на отримання соціального житла, на якому перебуває 2 особи. Але у зв’язку з відсутністю нового будівництва в місті продовжує збільшуватись черга громадян, які потребують поліпшення житлових умов», – зазначає жінка.

Вона також нагадала, що кожного року з 1 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані.