pavlograd.info 24.05.2018 18:31

З 1 червня планується його відкриття. Про це повідомили у відділі з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Учора, 23 травня, комісія провела перевірку стану готовності міського пляжу, розташованого в в парку 1 Травня, до купального сезону.

Повідомляється, що вже укладена угода між КП «Затишне місто» та КП «Аварійно-рятувальна-водолазна станція» про постійне аварійно-рятувальне обслуговування пляжу.

В свою чергу, КП «АРВС» обстежило та очистило від сторонніх предметів дно акваторії, відведене для купання людей.

Наразі вже спланована прибережна територія, проведена промивка мережі водопостачання та обслуговування фонтанчиків питної води, а також здійснено відбір та лабораторний аналіз проб річкової води в районі міського пляжу. Згідно із результатами перевірки, вода відповідає санітарним вимогам.

У відділі зазначають, що фонтанчики питної води в працездатному стані, питна вода підключена, встановлені кабінки для переодягання, надвірний туалет також в належному стані.

Крім того, на території пляжу працює радіо для доведення необхідної інформації та проведення роз’яснювальної роботи серед громадян стосовно заходів безпеки на воді.

Після відкриття пляжу, з 1 червня, буде забезпечено чергування медичної сестри та сезонного рятувального поста.