pavlograd.info 15.06.2018 14:28

12 червня в місті стартував черговий етап курсів для підприємців та мешканців міста за темою: «Основи бізнес-планування». Про це повідомили у відділі розвитку споживчого ринку та підприємництва Павлоградської міської ради.

Курси читають кваліфіковані викладачі-практики Агентства Професійного Розвитку «Перспектива» за адресою: вул. Дніпровська, 400/1 (СШ №20). Тривалість курсів становить два тижні.

«Окрім безкоштовного навчання за темами: «Основи бізнес-планування», «Психологія в підприємницькій діяльності», «Комп’ютерні курси», підприємці міста мають змогу отримати й фінансову підтримку», – йдеться у повідомленні.

Для молоді віком від 18 до 27 років з міського бюджету передбачається надання гранту в розмірі 10000 грн на створення або розвиток бізнесу.

А діючі підприємці, в свою чергу, мають можливість отримати часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими для реалізації бізнес проекту.

Варто зазначити, що дані заходи проводяться в рамках діючої в місті Програми сприяння підтримки та розвитку підприємництва на 2016-2018 роки.