pavlograd.info 20.04.2021 23:39

Губи ― це частина обличчя, яка залишається відкритою протягом усього року. Їхня шкіра дуже ніжна та чутлива, тому вона зазнає значної шкоди від впливу сонця, вітру та інших чинників навколишнього середовища.

Проте цього можна уникнути. Для того щоб губи мали здоровий вигляд і завжди залишалися м’якими та привабливими, потрібно дотримуватися всього лише 3 правил.

Не нехтуйте косметикою по догляду за губами

Щоб забезпечити губам належний догляд, достатньо мати 2-3 косметичних засоби. Це може бути гігієнічна помада, база, крем, бальзам або масло. Головне, щоб вони виконували різні функції: захисну, поживну або зволожувальну. Захисні засоби потрібно використовувати перед кожним виходом на вулицю, інші ― перед сном.

При виборі косметики перевагу варто віддати продукції одного бренду. Як правило, засоби одного виробника здійснюють комплексний вплив, підсилюючи дію один одного, що робить догляд за губами максимально ефективним.

Особливу увагу при цьому варто приділити складу косметики, основними компонентами якої повинні бути олії, масла та рослинні екстракти. Саме такою є продукція бренду Clarins, в якій такі компоненти використовують не лише в засобах, призначених для догляду за губами, а й у декоративній косметиці. До речі, в магазинах Brocard на косметику цього бренду зараз діють знижки до 50% і вище.

Не забувайте про косметичні процедури

Позитивно на стан губ впливає регулярний масаж і поживні та зволожувальні маски, які можна купувати окремо чи робити самостійно. М’який масаж проводиться за допомогою подушечок пальців. Для покращення кровотоку та відлущення змертвілих клітин підійде губка чи зубна щітка, але таку процедуру не варто проводити кожен день.

Слідкуйте за своїм раціоном

Щоб губи мали здоровий вигляд, у раціоні обов’язково повинні бути:

  • горіхи;
  • олія;
  • жирна риба;
  • зелень;
  • овочі.

Крім цього, кожен день потрібно випивати необхідну кількість води.

Дотримуючись цих простих правил, ви зробите так, що ваші губи будуть завжди гарними.

Запись Три головних правила догляду за губами впервые появилась .