pavlograd.info 23.01.2019 15:05

У 2018-му 213 домогосподарств отримали субсидію на придбання скрапленого газу та твердого палива. На відміну від житлової субсидії, кошти на тверде паливо видають готівкою. Сплачується урядова допомога раз на рік. Про це повідомили у фінансовому відділі Павлоградської міськради.

Отримати таку субсидію можуть родини Павлограда, які опалюють житло твердим паливом. У даному випадку витрати на його придбання частково компенсує держава.

«За бюджетною програмою «Надання субсидій населенню для відшкодування витрат на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету проведено розрахунків на суму 716,6 тис. грн. (отримали субсидії 213 домогосподарств)», – йдеться в повідомленні.

Оформити субсидію можна у будь-який зручний спосіб: особисто подати заяву та декларацію про доходи до управління соціального захисту за місцем реєстрації, надіслати їх поштою або заповнити необхідні документі на порталі iGov.org.ua. У заяві слід зазначити – «на придбання твердого палива та скрапленого газу».