pavlograd.info 15.01.2019 17:35

В Павлограді відбулось засідання Комітету з управління впровадженням «Стратегії розвитку» нашого міста. На ньому обговорили пріоритетні напрямки розвитку громади та місцевої економіки.

Члени Комітету прийшли до висновку, що у 2019 році в Павлограді продовжиться кропітка робота щодо вирішення важливих для міста питань економічного та соціального розвитку.

Так, павлоградці їздитимуть та ходитимуть по гарних дорогах. Принаймні члени Комітету намітили ремонт та реконструкцію автошляхів та тротуарних доріжок. Також планується модернізація систем зовнішнього освітлення. Мер зазначив, що економія витрат енергоресурсів стала одним з головних завдань бюджетних установ Павлограда.

У 2019-му продовжиться реконструкція скверів та парків, улаштування дитячих та спортивних майданчиків, тощо. В найближчих планах влади розпочати реконструкцію скверу ім.. Шевченка, вартість якого, за попередніми даними складає майже 5 млн 900 тис. гривень.

Також на засіданні було вирішено винести на розгляд сесії міської ради питання про реконструкцію будівлі плавального басейну та спортивних залів ФСК ім. Шкуренка; капремонт спортивно-оздоровчого комплексу «Центр» по вул. Центральна; облаштування майданчика для занять спортом з собаками в парку по вул. Комарова; капремонт Виставкового центру із впровадженням енергозбереження; оснащення міста камерами відеоспостереження. На сьогодні в Павлограді вже працюють 64 камери. Завдяки ним у 2018-му було розкрито 47 злочинів.

За словами мера Анатолія Вершини, «Стратегія розвитку» вже третій рік реалізується в Павлограді.