pavlograd.info 31.12.2020 17:01

Від усього серця вітаю Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!

Це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята, спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла і надії.

Озирнувшись назад, можна сказати, що минулий 2020-ий рік був досить складним і непередбачуваним, але, разом з тим – прожитий не дарма. Цей рік змусив нас жити в нових реаліях сьогодення, приніс багато складнощів, розчарувань і втрат, але одночасно – був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього рідної Тернівки.

І, як результат злагодженої праці усіх нас – місто Тернівка динамічно розвивається. І в цьому році в Тернівці з’явились нові об’єкти для розваг і комфортного відпочинку як для дорослих, так і для наших дітей. У місті з’явився новий сквер Шахтарської Слави, і він одразу ж став улюбленим місцем відпочинку і прогулянок для вас, дорогі тернівчани!

Хочу подякувати від усього серця, від усієї душі кожному мешканцю нашого славетного шахтарського міста за ту довіру, яку ви надали мені. Це велика честь та одночасно відповідальність перед кожним, поза залежністю, за кого він віддав свій голос на цьогорічних місцевих виборах.

Далеко не все з задуманого і запланованого з різних причин вдалось реалізувати цього року, але ми знаємо, як рухатись вперед і віримо, що наше славетне шахтарське місто з року в рік і далі буде ставати ще комфортнішим, ще красивішим. Ви – ті, хто сьогодні важкою працею здобуває чорне золото з надр землі, хто вчить, лікує, робить наше місто красивим, чистим і безпечним… Всі ми – одна дружна родина!

Тому залишимо в минулому всі образи і в Новий Рік увійдемо з чистими думками і справами.

На нашій центральній площі вже засяяла вогниками 20-ти метрова новорічна красуня- ялинка. Можна сміливо сказати, що 2020 рік переконливо довів: ми здатні багато зробити для нашого міста, не дивлячись ні на що…

У нас ще багато планів на майбутнє. Маю добру надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим, буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

Від усієї душі бажаю Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає всі Ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут Вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

З Новим Роком, дорогі тернівчани, та Різдвом Христовим!
З повагою,
Міський голова В.В. Тарелкін

Запись Шановні земляки, дорогі тернівчани! впервые появилась .