pavlograd.info 26.01.2022 11:37

О том, что сотрудникам «Скорой помощи» нередко приходится спасать не только тех, кто самостоятельно не в силах справитmся со своей болезнью, но и тех, кто сознательно наносит себе увечья. Об этом написала на своей странице в Facebook главный врач станции скорой помощи Светлана Зайчикова.

«Так, 24 січня 2022 року о 17-30 надійшов виклик про спрацювання пожежної сигналізації в одній з будівель комерційного підприємства м. Павлоград. Після прибуття на виклик, бригада у складі лікаря МНС Васильєвої Ірини Миколаївни та фельдшера МНС Більдія Артема Юрійовича, оглянули чоловіка 60 років, якого працівники ДСНС винесли з займаного приміщення. Встановлено, що постраждалий, з невідомих причин, прийшов в офіс та намагався підпалити приміщення. Після чого з мисливської рушниці вистрелив собі в живіт. З проникаючим пораненням грудної клітини та живота, з проявами геморагічного шоку постраждалий, після надання допомоги на місці події, доставлений до Павлоградської лікарні інтенсивного лікування.

В цей же вечір о 20-47 надійшов виклик в с. Кочережки Павлоградського району з приводу ножового поранення. На місце виклику прибула бригада у складі фельдшера МНС Авер’янової Антоніни Івановни, яка з’ясувала, що під час конфлікту з родичами постраждалий, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, наніс собі ножове поранення в область живота, таким чином вирішив довести свою правоту.

Фельдшером проведена зупинка зовнішньої кровотечі, підключено внутрішньовенне введення розчинів для боротьби з геморагічним шоком та доставлений в Павлоградську лікарню інтенсивного лікування», – написала Светлана Зайчикова.

Запись Самоубийцы Павлоградщины усложняют работу сотрудникам «Скорой помощи», хотя, не молят их о своем спасении впервые появилась .