pavlograd.info 24.01.2022 19:37

До сих пор никому и в голову не приходило, чтобы затащить в здание городского суда канистру с бензином или сумку взрывчатки, с целью срыва судебного заседания. Хотя, ради сокрытия преступлений люди способны на многое.

Сегодня спасатели и служба судебной охраны совместно устраняли последствия террористической атаки на Павлоградский горрайонный суд, в рамках тактико-специального учения., – об этом сообщает пресс-служба суда.

« Тактико-спеціальне навчання за участю співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області, працівників Національної поліції та рятувальників ДСНС на базі Павлоградського міськрайонного суду завершено.Последствия «террористической» атаки на суд Павлограда ликвидированы за считанные минуты

Учасники навчання відпрацювали алгоритм дій у разі небезпеки під час судового засідання, у разі виявлення по камерах відеоспостереження підозрілої особи біля будівлі суду, яка залишає предмет, ззовні схожий на вибухонебезпечний».

Пресс-служба ГСЧС сообщает:

« Умовне займання в приміщенні на першому поверсі виявив охоронець закладу, про що одразу сповістив пожежно-рятувальну службу.
У ході розвідки на першому поверсі ланкою газодимозахисної служби було виявлено потерпілого, який самостійно не зміг покинути задимлене приміщення. За допомогою ношів рятувальники винесли чоловіка на свіже повітря та надали йому домедичну допомогу. А з другого поверху за допомогою саморятівника «Drager» виведено ще одного потерпілого на свіже повітря ».

Запись Последствия «террористической» атаки на суд Павлограда ликвидированы за считанные минуты впервые появилась .