pavlograd.info 11.04.2019 12:28

Хамству днепровских маршрутчиков нет предела. Вчера грубияном оказался водитель 105-й маршрутки. Ссора возникла из-за свернутой 10-гривневой купюры. Мужчине это не понравилась. В итоге он нагрубил и оскорбил пассажирку. Об обидчике пострадавшая написала в соцсетях. Сообщает «НМ«.

"Понаехали тут с села": в Днепре водитель нахамил пассажирке из-за свернутой купюры. Новости Днепра

Сьогодні зранку отримала «чудовий настрій» від поїздки маршрутом 105 у місті Дніпрі

Близько 08:28 в тупику від вул. Янтарної я зайшла до маршрутки та протягнула водію плату за проїзд зі словами: «візьміть будь ласка», на що водій відповів: «шо ты мне тыкаешь эти деньги? Нормальные люди разворачивают и дают. В следующий раз не поедешь!». Таку агресію вочевидь, викликало лише те, що я дала згорнуту купюру розміром 10 грн. Продовжуючи діалог я сказала: «що не так? Вам зранку зіпсували настрій? Це нормальні гроші, беріть, які є, ви виконуєте свою роботу»…у відповідь отримала: «вот ПОНАЕХАЛИ тут с села, быдло»…ідентифікація що я з села, ймовірно, відбулась на підставі моєї української мови моя емоційність взяла верх, і я сказала, що водій просто козел, вибачаюсь. Далі, пряма мова: » ах ты, быдло, приехавшее из села и выросло на коровнике» Відверто, скажу вам, що мене такими словами ніхто в житті ніколи не ображав. Дискусія закінчилась на тому, що всі пасажири відверто посміялись (☝ зауважу, що смішного мало) і на тому, що водій передав мені решту після спливу 10 хв і мого прохання: «передайте будь ласка решту людині із села». Я вийшла на зупинці «Наша правда», водій запропонував мені вийти раніше, перед зупинкою, в неналежному місці…але я сказала: «шановний, це ж не зупинка, ви ж правильний, тому я вийду, де належить», — написала Ирина.

"Понаехали тут с села": в Днепре водитель нахамил пассажирке из-за свернутой купюры. Новости Днепра

Читайте также:

Водитель-тиран и безразличие пассажиров: в Днепре маршрутчик вытолкнул школьницу из салона

Самый проблемный участок дороги на левом берегу Днепра ремонтируют модифицированным битумом

В Днепре пьяный «каскадер» врезался в заправку и опрокинул машину на крышу

Трассу Днепр — Мариуполь начали капитально ремонтировать (Фото)

«Герой парковки» парализовал движение по Центральному проспекту Днепра

Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram.

Запись «Понаехали тут с села»: в Днепре водитель нахамил пассажирке из-за свернутой купюры впервые появилась Наше Місто.