pavlograd.info 02.06.2021 20:13

1 июня, в результате дорожно-транспортного происшествия в Терновке, на пересечении улиц Вознесенская и Приточиловка, 15-летняя велосипедистка получила телесные повреждения, но пьяный водитель с места ДТП скрылся. Ненадолго. Буквально в течение часа его разыскали полицейские г. Терновка.

Об этом сообщает пресс-служба Павлоградского РО Нацполиции.

Полицейские Терновки в течение часа разыскали пьяного водителя, сбившего 15-летнюю велосипедистку“1 червня о 20:44 до поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Вознесенська та Приточилівка Тернівки водій автівки «Mitsubishi Outlander» збив велосипедистку та втік. На місці події потерпілу оглянули медики, та діагностували подряпини та забиття.

Впродовж години поліцейські встановили особу водія. Ним виявився 41-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалося, чоловік знаходився з явними ознаками алкогольного сп’яніння, але від медичного огляду відмовився.

Наразі транспортний засіб вилучено на майданчик відділення № 1 Павлоградського районного відділу поліції.

Стосовно водія правоохоронці склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП”, – говорится в сообщении.

Запись Полицейские Терновки в течение часа разыскали пьяного водителя, сбившего 15-летнюю велосипедистку впервые появилась .