pavlograd.info 10.03.2018 17:04

6 березня 2018 року на 79-му році Павлоград втратив видатного тренера-викладача ФСК ім. Шкуренка Чашина Геннадія Васильовича. Про це повідомили у прес-службі міськвиконкому.

Геннадій Васильович народився 11.03.1939 року. Закінчив Центральну школу тренерів СССР м. Малаховка. Трудову діяльність розпочав у 1955 році в Саловацькому деревообробному комбінату столяром, а з 1967 року на ПМЗ став слюсарем.

У 1980 році працював завідувачем стадіону КФК «Метеорит», потім тренером, розвивав два види спорту: хокей з шайбою та футбол.

За роки праці ним було підготовлено більше 500 вихованців з футболу, міні-футболу та хокею з шайбою. З них більше 50 чоловік грали та грають в командах майстрів ІІ, І, а також в прем’єр – лізі — 10 чоловік, окрім того ще 5 чоловік грали у вищій лізі по міні – футболу.

Протягом 8 років Геннадій Чашин очолював федерацію футболу м. Павлоград.

До того ж він був високопрофесійним фахівцем та талановитим тренером, мав великий авторитет серед працівників фізичної культури та спорту, уболівальників та футболістів, користувався повагою серед колег та вихованців.

Павлоградська міська рада та виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким померлого.