pavlograd.info 22.05.2018 17:40

Переможці хореографічного конкурсу отримають коштовні призи для власних шкіл. Про це повідомив заступник начальника управління молоді і спорту ДніпроОДА Владислав Яцук.

«Щороку на останній дзвоник випускники готують вальс. Він особливий, бо символізує прощання зі школою. Пропонуємо учням зняти на відео свій випускний танець і надіслати його на обласний конкурс. До масштабного свята запрошуємо долучитися всі школи області», – зазначив він.

Бажаючим взяти участь у конкурсі спочатку треба підписатися на сторінку у Facebook або Instagram. Потім заповнити заявку.

Після цього потрібно зняти на відеокамеру шкільний вальс і протягом тижня після останнього дзвоника надіслати на конкурс.

Головні умови – ролик має бути гарної якості, а в кадрі добре видно весь танцювальний майданчик.

Голосування та підведення підсумків проходитиме у кілька етапів. Перший – триватиме з 6 по 11 червня. Учасників оцінюватимуть користувачі соцмереж. За кількістю онлайн-голосів у фінал вийдуть десять найкращих вальсів.

З 12 до 15 червня фіналісти оцінюватимуть один одного, а 16 червня професійне незалежне журі визначить абсолютних переможців. Останні отримають цінний приз – телевізор. Усі інші – дипломи та подарунки.

До речі, на сьогодні в конкурсі вже зареєструвалися понад 30 шкіл області.