pavlograd.info 30.10.2020 23:25

Павлоградская организация ПП «Самопомич» прогнозированно не прошла в городской совет, – это свидетельство того, что проукраинские силы не популярны или же свидетельство того, что много политических партий спекулируют на патриотизме.

Экс -депутат Павлоградского горсовета Анна Третьяк-Прудская считает, что проукраинские силы в Павлограде проиграли, – об этом она написала на своей странице в Facebook.

«Ну що ж, шановні, вітаємо!
Вибори у місті Павлоград відбулися зі знищенням проукраїнської партії! “Самопоміч” прогнозовано не пройшла до міської ради м.Павлоград. Від самого початку ми розуміли, що з рейтингом партії у 2%, допомогти нам могли лише чудо, або гроші. Але ми з тих, хто останні роки боролися за Україну і це був наш черговий бій.

За часів попереднього президента, авторитет “Самопомочі” знищили на державному рівні та це аж ніяк не вплинуло на роботу депутатів міських рад. Хіба, що ми взагалі не мали жодної матеріальної підтримки від партії для участі у виборах. Тож, лишалося сподіватися на чудо!)

Але у людей, які так щиро вболівають за Україну і прагнуть, щоб міська рада була представлена проукраїнськими силами, дивне ставлення до тих, хто має представляти їхні інтереси у міській раді.

Наша команда мала двох депутатів і людей які своєю громадською діяльністю чи бойовими нагородами довели, що вони гідні нащадки української нації.

Команда лідерів “Об’єднання Самопоміч” Павлоград, дякує друзям, які нас підтримали!.. Шкода, людоньки, що хтось когось в черговий раз використав під красивими гаслами!)», – написала Анна Третьяк-Прудская.

Запись Павлоградская «Самопомич» осторожно намекает на то, что на этих выборах кто-то кого-то использовал впервые появилась .