pavlograd.info 26.04.2018 20:05

В Юр`ївському районі поліція розслідує факт загибелі чоловіка під колесами електровозу. Трагедія сталася майже два тижня тому. Про це йдеться в ухвалі районного суду від 18 квітня.

Як свідчить документ, цього дня до органу правосуддя звернувся старший слідчий місцевого відділення поліції. З його клопотання відомо, що 14 квітня 2018 року близько 11.20 на 970 кілометрі залізничного перегону станція Варварівка – платформа 969 км. під час руху електровоз В-8 смертельно травмував громадянина, який ліг перед ним на рейки. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 КК України («Порушення працівником залізничного транспорту правил безпеки руху, що спричинило загибель людей»).

Правоохоронець клопотав про призначення судово-медичної експертизи тіла загиблого чоловіка. Юрївський районний суд вивчив надані поліцією документи щодо обставин пригоди і 18 квітня задовольнив клопотання. Суд доручив фахівцю Павлоградського міжрайонного відділення КЗ «Дніпропетровське обласне бюро СМЕ» провести віповідну експертизу і з`ясувати, зокрема, чи не був загиблий на момент своєї смерті у стані алкогольного спяніння тощо.

Олекса Сурай