pavlograd.info 23.01.2021 07:34

Служба безпеки України встановила місце знаходження і затримала на території Дніпропетровської області представника міжнародного криміналітету, повідомляє прес-служба Управління СБ України у Дніпропетровській області.

На Дніпропетровщині СБУ затримала «злодія в законі» на прізвисько «Гоча», який нелегально прибув в Україну“Встановлено, що громадянин однієї з країн Південного Кавказу, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, «злодій в законі» на прізвисько «Гоча», нелегально прибув на територію нашої країни.

Перетин державного кордону він здійснив поза встановленими пунктами пропуску. Після цього іноземець оселився в одному з селищ Дніпропетровського регіону.

За оперативними даними, перебуваючи в Україні, він намагався налагодити контакти з місцевим криміналітетом.

На Дніпропетровщині СБУ затримала «злодія в законі» на прізвисько «Гоча», який нелегально прибув в УкраїнуЗа матеріалами СБУ, судом прийнято рішення про його направлення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для забезпечення негайного видворення за межі території нашої держави.
Заходи проводились спільно з регіональним органом Державної міграційної служби”, – говориться в повідомленні.

Запись На Дніпропетровщині СБУ затримала «злодія в законі» на прізвисько «Гоча», який нелегально прибув в Україну впервые появилась .