pavlograd.info 08.06.2018 13:26

Громадян, керівників підприємств, установ та організацій міста закликають звернути увагу на питання благоустрою тих територій, за які вони несуть відповідальність. У випадку виявлення порушень на винних осіб накладатимуть штраф. Про це повідомили у прес-службі міськвиконкому.

Мешканців Тернівки, які порушують Правила благоустрою в місті, будуть карати штрафом.

У свою чергу, порушеннями вважаються неналежний санітарний стан територій, влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на міській, прилеглій та дворовій території , самовільне розміщення на спорудах, стовпах, опорах та інших не відведених для цього місцях оголошень, плакатів, об’яв, відсутність відповідного дозволу на розміщення реклами, несвоєчасне косіння об`єктів рослинного карантину, забур’яненість та інше.

У випадку виявлення хоча б одного з вищевказаних порушень на винних осіб накладатимуть штраф у сумі від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн), а на посадових осіб, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ( від 850 до 1700 грн).

У зв’язку із цим мерія звертається до мешканців міста з проханням звернути увагу на питання благоустрою тих територій, за які вони несуть відповідальність та дотримуватись Правил благоустрою в Тернівці.