pavlograd.info 14.11.2018 13:03

13 листопада пізно ввечері мешканці чотирьох будинків, що на вулиці Достоєвського в Павлограді, перекрили трасу. Причина – аварія в електромережі, через яку люди залишились без електропостачання.

Аварія сталась 12 листопада ввечері, повідомляє радіо "Самара". Представники Центральної енергетичної компанії, якій належить електромережа, ліквідували наслідки аварії. Однак, за словами мешканців, напруга була настільки низькою, що важко було закип'ятити воду в електрочайнику.

13 листопада електроенергії взагалі не було. Через те, що вночі людей залишили без електропостачання, а у тих, хто має автономне опалення, і без тепла, мешканці вийшли на акцію протесту. Таким чином намагались привернути увагу до своєї проблеми.

Мер Павлограда, який приїхав на місце події розповів, що енергетикам, які відповідають за ситуацію, що утворилась, додзвонитися вночі неможливо. Справа у тому, що електромережі належать Центральній енергетичній компанії (ЦЕК), кажуть мешканці.

Люди обурились такою відповіддю мера і таки перекрили на знак протесту.

Мер гарантував мешканцям, що 14 листопада з ранку проконтролює, як проходять ремонтні роботи кабелю, через поломку якого мешканці зазначених будинків залишились без електроенергії. За словами мешканців, роботи по відновленню електропостачання енергетики розпочали 14 листопада зранку.

Люди сподіваються, що ситуація невдовзі стабілізується.