pavlograd.info 25.01.2021 11:50

Подозреваемый в совершении грабежа в Павлограде был взят под стражу по решению суда. Об этом сообщает пресс-служба Павлоградского горрайсуда.

Грабитель, напугавший несовершеннолетнюю девочку в Павлограде, взят под стражу“22 січня 2021 року слідчим суддею Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області задоволено клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо мешканця м.Павлограда, який підозрюється у вчиненні відкритого викрадення майна шляхом проникнення до житлового приміщення.

Згідно матеріалів досудового розслідування, 21 січня 2021 року підозрюваний, скориставшись відсутністю знайомої, проник до приміщення її кімнати, вибивши ногою замок дверей. Його дії були помічені малолітньою дитиною, яка перебувала в кімнаті. Однак підозрюваний відкрито викрав телевізор та з місця вчинення злочину втік.

Органами досудового розслідування дії підозрюваного кваліфікуються за ч. 3 ст. 186 КК України як відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднаний з проникненням у житло.

Звертаємо увагу громадськості, що рішення слідчого судді про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою не є остаточною мірою покарання, досудове розслідування триває”, – говорится в сообщении.

Напомним, в Павлограде полицейские оперативно задержали грабителя, который вынес из квартиры по ул. Промышленной телевизор, выломав входные двери. В это время в квартире находилась несовершеннолетняя девочка, по описанию которой злоумышленника оперативно задержала полиция.

Читайте по теме: Девочка сумела точно описать грабителя, который ворвался в квартиру, где она находилась одна

Запись Грабитель, напугавший несовершеннолетнюю девочку в Павлограде, взят под стражу впервые появилась .