pavlograd.info 01.05.2022 08:36

30 апреля в Першотравенске простились с двумя героями, погибшими в войне с оккупационными войсками рф: Андреем Мирошником и Виталием Бережным.

Об этом сообщает пресс-служба Першотравенского горсовета.

Герои не умирают: Першотравенск проводил в последний путь двух бойцов ВСУ, погибших за независимость Украины“Сьогодні ми проводимо в останню путь мешканця нашого міста Мирошника Андрія Романовича, 1993 року народження, який загинув під час виконання бойового завдання у Харківській області.

З 2016 року Андрій служив у 93-тій окремій механізованій бригаді «Холодний Яр», був командиром бойової машини, навідником 3 РЕАБАТР, брав участь у бойових діях на Сході України.

Андрій Романович мужньо віддав життя за рідну землю та її незалежність!

Першотравенська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким загиблого.

Світла пам`ять нашому Герою!”, – говорится в сообщении.

Также, 30 апреля в с. Кохановка был похоронен Виталий Бережной.

Герои не умирают: Першотравенск проводил в последний путь двух бойцов ВСУ, погибших за независимость Украины“Ми проводимо в останню путь загиблого військовослужбовця Бережного Віталія Вікторовича, 1994 року народження, який 27 квітня загинув у запеклих боях на Харківщині.

До служби Віталій працював гірником на шахті ім. М.І. Сташкова. Потім півтора роки служив за контрактом в підрозділі Збройних сил України під Чугуєвом.

Військовослужбовець був висококласним спеціалістом гранатометником, вміло керував зброєю, знищуючи броньовані засоби противника.

Наш земляк всім серцем любив Україну і мужньо віддав життя за рідну землю й незалежність!

Вічна вдячність, доземний уклін Захиснику України!

Першотравенська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким загиблого Віталія Бережного.

Світла пам`ять Герою!”, – говорится в сообщении.

Запись Герои не умирают: Першотравенск проводил в последний путь двух бойцов ВСУ, погибших за независимость Украины впервые появилась .