pavlograd.info 20.11.2017 21:24

В рамках проекту «Інтеркультурні міста» та при підтримці міського голови Анатолія Вершини делегація з Павлограда відвідала Мелітополь, де взяла участь у коннект-студії «Діалог без кутів».

Про це повідомляє прес-служба міськвиконкому.

Павлоградська делегація у складі заступника міського голови Олена Шуліка, представників Молодіжного центру «Фундук» Палацу творчості дітей та юнацтва, Євроклубу «Європа +», МЦС «Позитивний Павлоград» відвідала інтеркультурну столицю України – Мелітополь.

У цьому місті живуть українці, росіяни, болгари, євреї, греки, вірмени та представники інших національностей. Всі вони спілкуються між собою і беруть активну участь в житті міста.

Зустріли павлоградську делегацію в кафе караїмської кухні. Після цього в Палаці культури ім. Шевченко гостей привітали заступник міського голови Мелітополя Світлана Бойко та ректор Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького Анатолій Солоненко.

В свою чергу, Олена Шуліка вручила їм сувеніри з брендом Павлограда, а молоді Мелітополя — пиріг.

У ході коннект-студії «Діалог без кутів» павлоградська та мелітопольська молодь мали змогу поспілкуватися на тему Міжнародного дня толерантності, взяти участь у форум театрі, а також обмінятися подарунками.

На завершення поїздки павлоградцям показали візитку Мелітопольського краю — Національний історико-археологічний заповідник Кам’яна могила.