pavlograd.info 28.10.2024 19:33

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав частини та підрозділи, які боронять Запорізьку область, зокрема проаналізував обстановку в районах бойових дій і стан забезпечення бійців озброєнням і технікою. З посиланням на Сирського у соцмережах.
Як зауважив він, у Запорізькій області тривають бойові дії різної інтенсивності, російські загарбники застосовують штурмову й бомбардувальну авіації, дрони всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів.
Головним завданням у таких умовах, за словами Сирського, є посилення оборони військ на найскладніших ділянках фронту й забезпечення максимальної стійкості лінії оборони.

"З метою вжиття необхідних заходів та оперативного реагування була спланована моя робота у військових частинах, які ведуть оборону у цьому регіоні", – зазначив головнокомандувач.
Разом із командирами бригад він детально проаналізував обстановку в районах бойових дій, стан забезпечення підрозділів боєприпасами, безпілотниками й засобами радіоелектронної боротьби.
"Особливу увагу приділили підготовці до оборонних дій в осінньо-зимовий період. Були вжиті заходи для забезпечення підрозділів додатковою кількістю озброєння, техніки та усім необхідним", – поінформував Сирський.