pavlograd.info 26.10.2024 15:10

Кандидат у віце-президенти від республіканців сенатор Джей Ді Венс зробив нову заяву про війну в Україні. Він висловився про поступки територією.
Про це говорить його заява в ефірі телеканалу News Nation.
За його словами, адміністрація кандидата в президенти Дональда Трампа буде домагатися припинення війни в Україні, і попередив, що чим довше триватиме конфлікт, "тим гірше він ризикує стати ядерною війною".
"Що в найкращих інтересах Америки, і я вважаю, що в найкращих інтересах України та Росії, це припинення вбивств", – сказав він.

Венс вважає, що керівництво Трампа допоможе сприяти мирному врегулюванню.
"Ми не повинні любити Росію, ми не повинні погоджуватися з їх вторгненням, але ми повинні зібрати їх разом і залучитися до справжньої дипломатії", – зазначив політик.

Також Венс висловився і щодо того, чи доведеться Україні поступитися частиною захоплених Росією територій.
"Я чесно вважаю, що українцям доведеться самим прийняти це рішення", – сказав Венс.

Заяви Венса про війну в Україні
Кандидат у віце-президенти від республіканців сенатор Джей Ді Венс відрізняється просуванням "мирових" тенденцій та переговорного процесу для врегулювання війни в Україні.
Раніше Венс заявляв, що про необхідність просувати "прийнятний мир" для України. Крім того, за словами Венса, план Дональда Трампа щодо завершення війни в Україні може передбачати створення "демілітаризованої зони".
Вона охоплюватиме окуповані Росією українські території. А Україна в цей час має відмовитись від вступу до НАТО.