pavlograd.info 15.10.2024 08:34

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомляє, що продовжує "цілеспрямовані оперативні дії" проти терористичної інфраструктури Хезболли на півдні Лівану та у Секторі Гази – за минулу добу завдала понад 230 ударів по різних об'єктах противників.
"Підрозділи ЦАХАЛу ліквідували десятки терористів в ближньому бою і в результаті ударів ЦАХАЛу, знищили терористичну інфраструктуру Хезболли і виявили велику кількість зброї і спорядження, включаючи гвинтівки, каски, засоби зв'язку, боєприпаси та інше.
Під час одного з ударів війська виявили кількох терористів, які входили до будівлі в цьому районі. Невдовзі після ідентифікації завдали удару по об'єкту та ліквідували терористів", – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що ЦАХАЛ за минулу добу ударив по понад 200 об'єктах Хезболли на півдні Лівану і в глибині країни – зокрема, по терористичних осередках, протитанкових ракетних постах і пускових установках ракет класу "земля-земля".
Також зазначають, що ЦАХАЛ продовжує оперативну діяльність в районі Джабалії і за минулу добу ліквідував "десятки терористів".
"Війська ліквідували терористичний осередок, який випустив у їхній бік протитанкові ракети. Крім того, війська ідентифікували кількох озброєних терористів, які становили для них загрозу. Після ідентифікації та за вказівкою сухопутних військ ЦАХАЛ завдав удару по терористах і ліквідував їх", – повідомляє пресслужба.

Крім того, Армія оборони Ізраїлю каже, що продовжує оперативні дії в центральній і південній частинах Сектора Гази і за минулу добу ліквідувала кілька терористів, знищила терористичну інфраструктуру, виявила і демонтувала пускову установку ХАМАС.