pavlograd.info 31.07.2024 02:19

У ніч, з 30 на 31 липня, у Києві було чутно звуки вибухів. По ворожим дронам працює ППО.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на кореспондента РБК та Telegram мера Києва Віталія Кличка, КМВА та Повітряних сил ЗСУ.

О 01:48 у Київській міській військовій адміністрації заявили, що існує загроза ударних БпЛА для Києва.

Мешканців столиці закликали перебувати в укриттях і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

"Гучно у Києві/передмісті", – написав о 02:07 Telegram-канал Карта повітряних тривог.

Звуки вибухів чув і кореспондент РБК-Україна.

До цього у Повітряних силах ЗСУ повідомляли, що ворог масово атакує Україну дронами. Зокрема, ворожі БпЛА рухались і до Київської області.

Оновлено о 02:54

Військові Повітряних сил ЗСУ повідомили про "Шахед", який рухається на Київ з північного заходу.

Також повідомляється про рух ворожих БпЛА курсом на Васильків, а до цього поінформували про рух на Ірпінь, Бровари та у бік Борисполя Київської області.

Оновлено о 03:12

У КМВА повідомили, що ворожа атака безпілотниками продовжується. В області, і зокрема на підступах до Києва працює ППО. Людей закликали перебувати в безпечному місці до відбою.

Оновлено о 04:04

Мер Києва Віталій Кличко у своєму каналі в Telegram розповів, що на столицю прориваються кілька БпЛА з різних напрямків. У місті чутно роботу ППО. Кличко закликав киян залишатися в укриттях.

Оновлено о 04:18

Моніторинговий канал Карта повітряних тривог повідомив, що у Києві та передмісті гучно. По ворожим "Шахедам" працює ППО.

Нагадаємо, що 29 липня росіяни теж намагалися атакувати Україну "Шахедами". Тоді сили ППО збили дев'ять ворожих дронів із десяти.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що ввечері ,30 липня, в Україні вперше за декілька днів оголосили масштабну повітряну тривогу. Причиною став зліт МіГ-31К.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.