pavlograd.info 18.08.2023 20:33

Окупанти Криму посилюють репресії через страх за власну безпеку. Зокрема, персоналу залізниці доручено виявляти патріотів України серед пасажирів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення партизанського руху "АТЕШ" в Telegram.

"В адміністрації "Кримської залізниці" з персоналом було проведено інструктаж співробітниками ФСБ. Представники російської спецслужби закликали співробітників підприємства до підвищення пильності щодо виявлення проукраїнських настроїв та висловлювань", – йдеться у повідомленні.

Представники ФСБ при цьому заявили, що вже нібито змогли провести низку арештів за сигналами від касирів, які працюють у поїздах, зазначили партизани.

У касових залах та салонах електричок, окрім відеоспостереження, ведеться звукозапис.

"Персоналу рекомендували акуратно заглядати в гаджети пасажирів, уважно прислухатися до розмов між ними. Якщо вони щось почують, негайно повідомляти представників транспортної безпеки або поліцаїв", – йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що такі інструкції роздають уже майже тиждень на планерках касирів і контролерів усім залізничним вузлам півострова. Імовірно, такі заходи проводять і для керівників інших підприємств, вважають партизани.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.