pavlograd.info 09.06.2022 22:37

Каждый день с утра до вечера в Терновке небезразличны плетут маскировочные сетки для военных. При поддержке городских властей в центре досуга «Шахтер» обустроили центр плетения сеток. В основном, этим занимаются женщины и даже дети. Здесь для всех есть работа: одни приносят ткани, другие режут, третьи плетут.

Об этом сообщает пресс-служба Терновского горсовета.

Терновчане сплели своими руками километр маскировочной сетки для бойцов ВСУ“Як розповідає директор ЦД «Шахтар» Наталя Осмятченко, центр почав працювати з 1 березня. Одразу на їхній заклик відгукнулися всі небайдужі, в тому числі пенсіонери та діти, потім дуже багато приходило переселенців. В перший місяць роботи, кожного дня в центрі було від 150 до 200 чоловік. Останнім часом активність значно зменшилась. Але не треба опускати руки, адже наші захисники відчувають турботу та підтримку, яка йде від щирого серця!

Терновчане сплели своими руками километр маскировочной сетки для бойцов ВСУ«За цей час ми сплели 146 сіток. Через волонтерів передаємо їх на потреби Збройних Сил України. Сітки належать до витратних матеріалів, тому робота у нас кипить постійно», – розповідає пані Наталя.

Тканину для сіток здебільшого привозять підприємці, також приносять мешканці міста. Основа – це рибальська сітка, яку приносять рибалки та купують тернівчани.

Терновчане сплели своими руками километр маскировочной сетки для бойцов ВСУТакож тернівські майстрині шиють подушки для в ЗСУ. Спочатку самі вдома виготовляють наволочки, а вже потім в ЦД «Шахтар» набивають їх синтепоном і все готово! На сьогодні вже зроблено 1057 подушок, які за необхідності волонтери передають військовим.

Терновчане сплели своими руками километр маскировочной сетки для бойцов ВСУ«Мабуть через те, що сьогодні в місті працюють більшість підприємств, зменшилась активність в центрі плетіння сіток. Але військовим теж потрібна наша допомога. Тому запрошую всіх, у кого є вільний час, приходити сюди хоча б на декілька годин і допомагати нам», — додає Наталя Осмятченко.

Терновчане сплели своими руками километр маскировочной сетки для бойцов ВСУДопоможемо разом нашим захисникам пришвидшити перемогу”, – говорится в сообщении.

Запись Терновчане сплели своими руками километр маскировочной сетки для бойцов ВСУ впервые появилась .