pavlograd.info 06.05.2022 20:37

Полиция г. Павлоград задержала местного жителя за разбойное нападение на пенсионера. Злоумышленник избил 60-летнего мужчину, после чего завладел ноутбуком и сумкой с документами.

Об этом сообщает пресс-служба Павлоградского РО Нацполиции.

“Злочин стався 5 травня в с. Межирічі Павлоградського району. Поліцейські встановили, що потерпілий та нападник були знайомі. Того дня між чоловіками виник конфлікт на побутовому ґрунті. Зловмисник наніс більше десяти ударів потерпілому та відібравши його майно втік з місця вчинення злочину.

Потерпілий детально описав прикмети нападника. Поліцейські відділу реагування патрульної поліції спільно з оперативниками карного розшуку Павлоградського районного відділу поліції впродовж години затримали зловмисника.

Ним виявився 37-річний місцевий мешканець.
Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

6 травня слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, а саме розбій, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування”, – говорится в сообщении.

Запись В с. Межиричи 37-летний знакомый избил пенсионера и забрал у него ноутбук впервые появилась .