pavlograd.info 26.04.2022 23:37

Недавно Терновский городской совет вместе с небезразличными жителями призывал терновчан объединиться для поддержки наших бойцов. И 17 апреля в Терновке прошел благотворительный концерт «Разом до Перемоги», во время которого зрители пожертвовали 17839 гривен на нужды ВСУ.

Об этом сообщает пресс-служба Терновского горсовета.

Жители Терновки передали украинским артиллеристам солнечную станцию“Ще раз висловлюємо щирі слова подяки всім учасникам концерту за їх небайдужі серця та підтримку наших бійців!

Як повідомила директорка КЗ «Тернівський міський молодіжний центр «InTern» Анжелла Тутова, перші закупівлі за рахунок зібраних коштів відбулись напередодні великодніх свят. Так 7690 грн. було витрачено на придбання двох ланцюгових бензопил для бійців Павлоградської ТРО. Міський голова Віталій Тарелкін також долучився до акції та передав хлопцям власний дизельний генератор. Наші військові особисто приїхали за подарунками та висловили слова щирої вдячності всім тернівчанам.

Друга частина зібраних коштів була витрачена на придбання автономної сонячної станції «Турист», яка на днях буде передана на передову бійцям – артилеристам, серед яких несуть службу і жителі Тернівки.

«Сьогодні увесь народ молиться за наших військових, за нашу перемогу і будь-яка підтримка дуже потрібна. Як ніколи, ми повинні бути сильні духом та продовжувати боротись за свою свободу» – наголосив міський голова Віталій Тарелкін”, – говорится в сообщении

Запись Жители Терновки передали украинским артиллеристам солнечную станцию впервые появилась .