pavlograd.info 16.09.2020 22:59

Цвет имеет значение. Патриоты Павлограда не на шутку встревожены сменой цветов на стеле с именем « Павлоград». Дело в том, что раньше буквы были «жовто-блакитни», под цвет украинского флага, а сейчас они стали зелеными. В этом может прослеживаться скрытая агитация за партию «Слуга народа» – это как минимум, а, как максимум, – сдача национальных интересов.

ЗЕ- скандал: патриоты Павлограда крайне озабочены  резко позеленевшим символом города
Так было.

То, что коммунальные службы убрали цвета национального флага, очень возмутило патриотов. Дошло до того, что депутат Павлоградского горсовета Анна Третьяк-Прудская подготовила депутатское обращение : разместить «жовто-блакитну» полосу на самой стеле, не меняя цвета зеленых букв в названии города.

Об этом она сообщает на своей странице в Facebook.

ЗЕ- скандал: патриоты Павлограда крайне озабочены  резко позеленевшим символом города
Так стало.

«Шановна громадо м.Павлоград!
Оскільки у соціальній мережі жваво обговорюється питання, щодо зміни кольорів літер на стелі з назвою міста Павлоград при в’їзді та виїзді з нього, нашою командою було запропоноване рішення, яке, як на нашу думку, могло б нівелювати проблему та гідно вийти з ситуації, яка склалася довкола цього питання.

Пропонуємо вашій увазі два варіанти рішення:

1) З одним флагштоком із державним прапором і синьо-жовтою стрічкою між літерами зі світловідбиваючої плівки зеленого кольору у назві міста.

2) З двома флагштоками, на яких будуть розміщені державний прапор та прапор міста Павлоград.

А також із синьо-жовтою стрічкою між літерами зі світловідбиваючої плівки зеленого кольору у назві міста.

Враховуючи, що соціальні мережі є одним із комутаторів між чинною владою міста та її городянами, питання, які обговорюються на сторінках ФБ не лишаються непоміченими.

Так, наприклад, після обурення мешканців міста щодо слова ” основан 1784р.” замість ” засновано 1784 року” слово ” основан” зі стели зникло взагалі.

Депутатське звернення із запропонованим макетом було зареєстроване у міськвиконкомі 03.09.2020.

PS. Одразу враховуємо пропозицію щодо Державного Гербу і змінюємо макет. Депутатське звернення зі змінами подамо. За допомогу у розробці макету дякуємо нашому другу й незмінному помічнику Аришака Олександру», – говорится в сообщении.

Запись ЗЕ- скандал: патриоты Павлограда крайне озабочены резко позеленевшим символом города впервые появилась .

источник