pavlograd.info 03.09.2020 23:16

Депутат Верховной Рады Роман Каптелов стал основным источником сенсаций Западного Донбасса. Он уличает городских руководителей в разворовывании бюджетных средств и раскрывает фашистские организации. Он инспектирует реки и раскрывает тайны зарплат городских голов. Он взял на себя роль общественного обвинителя, а путь обвинителя всегда тернист и опасен.

Теперь уже сам народный депутат должен оправдываться перед общественностью, за свое заявление об обысках в КП Павлоградводоканал. Администация предприятия опровергает распространенную депутатом информацию и заявляет о том, что честь и деловая репутация предприятия опорочены депутатом. Но опровергнут сенсацию от депутата почему-то никто не требуют.

В сообщении говорится:

“02 вересня 2020 року в мережі інтернет Facebook на веб-сторінці Слуга народу – Каптєлов Роман – округ 36 та на особистій сторінці Каптєлова Романа, який є автором опублікованого інформаційного матеріалу стосовно проведення прокуратурою Дніпропетровської області ряду обшуків в приміщеннях управлінь Павлоградської міської ради та комунальних підприємств. В другому абзаці тексту зазначено те, що викрито злочинну схему розкрадання бюджетних коштів службовими особами «Павлоградводоканал».

Інформація, яка була розповсюджена автором – Каптєловим Романом щодо КП «Павлоградводоканал» не відповідає дійсності, є недостовірною, не підкріпленою жодним доказом та такою, що порочить ділову репутацію комунального підприємства, вводить в оману громадськість, а тому підлягає спростуванню.

Згідно ст. 68 Конституції України кожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.

Як роз’яснено в п. 1 постанови Пленуму Верховного суду України від 27.02.2009 № 1 «Про судову практику у справах про захист гідності та честі фізичної особи, а також ділової репутації фізичної та юридичної особи» (надалі – Постанова №1) праву на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань відповідає обов’язок не поширювати про особу недостовірну інформацію та таку, що ганьбить її гідність, честь чи ділову репутацію”.

Как бы там ни было, но вопрос разворовывания бюджетных средств должностными лицами КП Павлоградводоканал, остается открытым, до тех самых пор, пока, сам Роман Каптелов не скажет, что никакой преступной группы на предприятии не выявлено. А он об этом заявлять не спешит.

Запись Вопрос разворовывания бюджетных средств должностными лицами КП Павлоградводоканал, остается открытым впервые появилась .

источник