pavlograd.info 13.01.2022 22:37

В Украине появился новый Интернет-портал «Знаїмо». Там – все о полезном и сбалансированном питании школьников. Сейчас к нему привыкают и повара, и учащиеся, и администрация учебных заведений. Такие глобальные изменения в меню столовых благодаря реформе, которую инициировала Первая леди Украины Елена Зеленская.

Об этом сообщает пресс-служба Днепр ОГА.

Жителям Днепропетровщины презентовали портал «Знаїмо» о новом питании в школах«З початку року школи перейшли на нову систему харчування. Учнів годують за збалансованим меню. Головні принципи – розмаїття та максимум корисних продуктів. Допомогти дитині сформувати корисні звички має і родина. У поміч – інтернет-портал «ЗнаЇмо», – зазначила заступниця голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб.

На новому інтернет-порталі – максимум інформації про реформу та збалансовану їжу.

Жителям Днепропетровщины презентовали портал «Знаїмо» о новом питании в школахЄ розділ з порадами для батьків. Приміром, як допомогти дитині сформувати корисні звички. Або як пересвідчитися у належному харчуванні сина або доньки у школі. Для учнів – цікаві тести та ігри. Можна ознайомитися з корисними продуктами. Після – перевірити себе, наскільки добре знаєшся на здоровому раціоні. Для освітян – вебінар, як впровадити нове меню у закладі.

Жителям Днепропетровщины презентовали портал «Знаїмо» о новом питании в школах«Окремий розділ на сайті – для підприємців. Вони також можуть долучитися до реалізації реформи. Наприклад, допомогти з обладнанням для їдалень або організувати тренінги для кухарів», – сказала Ольга Горб.

А 12 січня у приміщенні Павлоградської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 9 відбулася презентація шкільного харчування відповідно до вимог Постанови КМУ від 24 березня 2021 року № 305.

Жителям Днепропетровщины презентовали портал «Знаїмо» о новом питании в школахНа захід були запрошені керівники закладів загальної середньої освіти, представники батьківської громадськості та представник Держпродспоживслужби у м. Павлограді.

Компанія ТОВ «КОНТРАКТ ПРОДРЕЗЕРВ — 5», яка стала переможцем торгів з організації гарячого харчування, презентувала страви тижневого меню, які будуть актуальні з 17 січня 2022 року.

Запись Жителям Днепропетровщины презентовали портал «Знаїмо» о новом питании в школах впервые появилась .