pavlograd.info 02.11.2021 19:36

За весь период карантина, то есть с 18 октября, правоохранители задокументировали более 2 тысяч нарушений и проверили почти 9 тысяч объектов на территории Днепропетровской области.

Об этом сообщает пресс-служба полиции Днепропетровской области.

“Як зазначив заступник начальника відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП в Дніпропетровській області Іван Семенюк, щоденно на території Дніпропетровщини працюють від 90 до 100 мобільних груп з перевірки дотримання протиепідемічних норм.

Він додав, що загалом протягом минулого тижня виявлено 854 порушення, переважна кількість – це порушення маскового режиму. Також протягом минулого тижня перевірено 442 перевізника та виявлено 123 правопорушення.

Іван Семенюк додав, що за порушення ч. 1 ст. 44-3 КУпАП передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 17 до 34 тисячі гривень для фізичних осіб та від 34 до 170 тисяч гривень для посадових осіб.

Частина 2 цієї статті передбачає відповідальність за порушення маскового режиму. Санкція якої передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 170 до 255 гривень.

Нагадуємо, що з 18 жовтня відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, Дніпропетровська область перейшла у «червону» зону, у зв’язку з чим в регіоні посилили карантинні обмеження”, говорится в сообщении.

Запись За неделю – 850 нарушений норм карантина на Днепропетровщине впервые появилась .