pavlograd.info 24.08.2020 22:07

В День незалежності України до Павлограду приїздили “Січові козаки” з м. Запоріжжя. Вони поруч з патріотами Західного Донбасу пройшли святковою ходою від пам’ятника Жозефа Котіна до парку ім. Т. Г. Шевченка. Було цікаво.

З Днем незалежності, Україно: в Павлограді поруч з патріотами ходою пройшли січові козакиПро це повідомляє волонтер Ганна Трет`як-Прудська у Фейсбуці.

З Днем незалежності, Україно: в Павлограді поруч з патріотами ходою пройшли січові козакиЗ Днем незалежності, Україно: в Павлограді поруч з патріотами ходою пройшли січові козаки“Колоритні, я вам скажу, хлопці, ті козаки!)
Вітаємо всіх друзів із Днем Незалежності!
Дякуємо кожному,хто сьогодні був з нами.
Все пройшло майже за планом, хоч сонця було забагато.

З Днем незалежності, Україно: в Павлограді поруч з патріотами ходою пройшли січові козакиТа ми, як завжди, старалися для вас, тих, для кого День Незалежності – свято наповнене глибоким змістом.
Для тих, хто розуміє, чого вартує нашому українському народу на нашій Землі- НЕЗАЛЕЖНІСТЬ.

З Днем незалежності, Україно: в Павлограді поруч з патріотами ходою пройшли січові козакиМи маємо відео з виступу гостей, яких ми запросили на свято, театру козацького бою “Січових козаків”.
Колоритні, я вам скажу, хлопці, ті козаки!)
Дякуємо відділу культури та керівництву міста за технічну підтримку.

З Днем незалежності, Україно: в Павлограді поруч з патріотами ходою пройшли січові козакиШануймося, бо ми того варті!
Зі святом!”, – говориться в повідомленні.

Колоритні, я вам скажу, хлопці, ті козаки!)Вітаємо всіх друзів із Днем Незалежності!Дякуємо кожному,хто сьогодні був з нами.Все пройшло майже за планом, хоч сонця було забагато. Та ми, як завжди, старалися для вас, тих, для кого День Незалежності – свято наповнене глибоким змістом. Для тих, хто розуміє, чого вартує нашому українському народу на нашій Землі- НЕЗАЛЕЖНІСТЬ.Сподіваємося, друзі, що хоч у вас є відео та світлини зі свята, бо ми, поки що, не маємо жодного!)Але ми маємо відео з виступу гостей, яких ми запросили на свято, театру козацького бою “Січових козаків”.Колоритні, я вам скажу, хлопці, ті козаки!)Дякуємо відділу культури та керівництву міста за технічну підтримку .Шануймося, бо ми того варті!Зі святом!

Publiée par Анна Третьяк-Прудская sur Lundi 24 août 2020

Запись З Днем незалежності, Україно: в Павлограді поруч з патріотами ходою пройшли січові козаки впервые появилась .