pavlograd.info 04.11.2017 16:53

Сьогодні вночі у Павлограді згоріли лазня та автомобіль, а у Тернівці – квартира. В усіх випадках рятувальники ліквідували вогонь.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник Павлоградського міськрайонного управління ДСНС у Дніпропетровській області Олександр Миславський.

Почалось все о 00-57 коли одне відділення виїхало на гасіння пожежі за адресою: місто Павлоград, вулиця Центральна, де на тимчасовій зупинці горів легковий автомобіль Мерседес. Вогнем знищено моторний відсік та салон автомобіля на площі 4,5 м.кв.

Вже через півгодини відділення виїжджало на гасіння пожежі за адресою: місто Тернівка, вулиця Маяковського. Горіла житлова квартира на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. На щастя в квартирі в цей час нікого не знаходилось, що дозволило уникнути людських жертв. Вогнем пошкоджено диван на площі 2 м.кв.

Та завершилась неспокійна ніч о 04-26, коли черговий караул у складі двох відділень виїхав за адресою: міста Павлоград, вулиця Івана Сірка. Горіла лазня на території приватного домоволодіння на площі 45 м.кв.

Пожежі ліквідовано. Причини займань встановлюють правоохоронні органи.

"Я вдячний, що ніхто не постраждав, але з настанням осінньо-зимового періоду хочу ще раз звернутись до мешканців – будьте уважні та обережні, дотримуйтесь правил пожежної безпеки в своїх оселях, не перевантажуйте електромережу, не паліть у ліжку, не залишайте своїх дітей самих удома. Завдяки цим нескладним правилам можна запобігти багатьом надзвичайним ситуаціям", – пише Олександр Миславский.