pavlograd.info 02.12.2017 18:29

Спортсмени з Тернівки стали переможцями й призерами Кубку України з бойових мистецтв « Комбат Самозахист ICO» . У Запоріжжі, де 25-26 листопада проходили ці змагання, вихованці тернівського МСК «Вимпел» завоювали 4 золотих і одну срібну медалі.

Як повідомив журналістові тренер переможців Володимир Богданов, найвищі нагороди у непростих поєдинках здобули Олександр Костенко, Андрій Бортніков, Іван Дяченко і Дмитро Євсюков. Ще один його вихованець, Давид Мусієнко, став срібним призером. Хлопці виступали в різних розділах змагань. « Дмитро Євсюков виступив одразу в 2-х розділах і в кожному виявився найкращим. Вихованець «Вимпелу» підтвердив, що не дарма став чемпіоном світу на останній першості в Англії», – зазначив Володимир Богданов. Усього в Кубку України взяли участь понад 300 спортсменів із різних куточків країни.

Нагадаємо, 16-річний Дмитров Євсюков змалечку захоплюється бойовими мистецтвами. За словами В. Богданова, у 9 років талановитий хлопчина вперше став чемпіоном світу з військово-спортивного багатоборства. Нещодавно він взяв участь у чемпіонаті світу, який проходив з 19 по 24 жовтня в англійському місті Бірмінгем. Вихованець «Вимпела» завоював одразу дві золоті нагороди престижного турніру.

Вихованець Тернівського молодіжно-спортивного клубу «Вимпел» 16-річний Дмитро Євсюков став двократним переможцем чемпіонату світу з бойових мистецтв. Престижні змагання, в яких брали участь 450 представників із 23 країн, проходили з 19 по 24 жовтня в англійському місті Бірмінгем. «Діма виступав у ваговій категорії до 60 кг серед хлопців віком 15-16 років. Брав участь у 3 розділах змагань, і з яких 2 були обов'язковими. Це MMA Total Combat і реслінг, тобто, єдиноборство, в якому можна виконувати прийоми всіх 4 видів спортивної боротьби. І в цих дисциплінах він здобув перемоги », – розповів одразу після приїзду Дмитра додому його тренер.

Олекса Сурай