pavlograd.info 26.08.2020 14:19

Військова частина 3036 ЦОТО Національної гвардії України запрошує на службу до лав Національної гвардії України для проходження військової служби за контрактом в Батальйоні оперативного призначення, повідомляє прес-служба військової частини. “Дніпровський полк охорони громадського порядку запрошує: – ЗАСТУПНИКА КОМАНДИРА БАТАЛЬЙОНУ З ТИЛУ
– ЗВ’ЯЗКІВЦІВ
– МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ
– ВОДІЇВ КАТЕГОРІЇ “C”,”D”,”Е”
– НАЧАЛЬНИКА ЇДАЛЬНІ
– НАЧАЛЬНИКА ОБ’ЄДНАНОГО СКЛАДУ – КУХАРІВ Обов’язкові вимоги: – наявність профільної освіти – придатність до військової служби – фізичне і психологічне здоров’я – відповідальність, сумлінність, принциповість – бажання навчатись новому і вдосконалювати навички, та служити Українському народові.
Умови проходження служби: стабільне грошове забезпечення, повний соціальний пакет, медичне обслуговування у профільних закладах МВС, щорічна відпустка від 30 діб з виплатою грошової допомоги на оздоровлення в розмірі заробітної плати, кар’єрний зріст, практичний досвід, робота в колективі однодумців. м. #Павлоград, вул. Промислова, 1 (Нова, 1) За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 095 106 49 53, 068 269 26 76″, – говориться в повідомленні.

Запись Військова частина 3036 ЦОТО Національної гвардії України запрошує на службу впервые появилась .