pavlograd.info 18.04.2019 18:23

Ви плутаєте мирське та церковне: Борис Філатов звернувся до Владики Симеона. Новости Днепра

Відкрите звернення міського голови Дніпра Бориса Філатова до пана Зінкевича (Владики Симеона)

Прикро вражений Вашою заявою стосовно нібито моїх критичних висловлювань стосовно Томосу про автокефалію Православної церкви України.

У своєму нещодавньому коментарі Ви, як керуючий Дніпровською єпархією, не навели жодного прикладу або підтвердження, піддавшись замість цього спокусі неправди.

Святе писання вчить нас, що свідок брехливий не залишиться без кари, а хто брехні говорить, не врятується. Це відомо кожному, хто називає себе священнослужителем і наслідує християнські цінності.

Надзвичайно прикро, що настільки пусте звинувачення прозвучало саме під час Великого Посту.

Я офіційно звертаюся до Вас, щоб отримати щонайменше один підтверджений факт моїх нібито негативних висловлювань щодо Томосу.

У разі, якщо територіальна громада не отримає від Вас інформації, ми через суд вимагатимемо спростування цього обурливого наклепу. Якщо Ви дійсно вважаєте себе пастирем, керуючим Дніпровською єпархією, майте мужність надати ці докази або ж визнати свою помилку.

Іще одне. Не Вам оцінювати мою діяльність на посаді міського голови. Очевидно, Ви плутаєте мирське та церковне.

Хочу також нагадати, що лише позавчора на святкування п‘ятої річниці створення полку «Дніпро-1» саме Ви публічно називали мене «нашим міським головою» та привселюдно лізли з поцілунками.

Тож, чи не було це поцілунком Іуди?

Як міський голова Дніпра я не маю жодного впливу на конфесії. Немає переваг і упередженості.

Я не йтиму на поводу у Вас або Ваших ляльководів. Місто у нас єдине. Тут у взаєморозумінні живуть представники різних конфесій та національностей.

Усіх мешканців Дніпра, всіх, хто розділяє мирське та церковне, хочу запевнити: наша духовна єдність сильніша за будь-які маніпуляції.

Как публичный политик я обязан был отреагировать публично на циничную ложь со стороны уважаемого священнослужителя, который, по всей видимости, не самостоятелен в своих действиях. Господин Зинкевич или обязан предоставить доказательства или пойдёт в суд.Только позавчера лез ко мне целоваться и называл «нашим мэром» в присутствии сотни людей, а уже сегодня выполз на пресс-конференцию.Мерзко….«Відкрите звернення міського голови Дніпра Бориса Філатова до пана Зінкевича (Владики Симеона)…Прикро вражений Вашою заявою стосовно нібито моїх критичних висловлювань стосовно Томосу про автокефалію Православної церкви України. У своєму нещодавньому коментарі Ви, як керуючий Дніпровською єпархією, не навели жодного прикладу або підтвердження, піддавшись замість цього спокусі неправди. Святе писання вчить нас, що свідок брехливий не залишиться без кари, а хто брехні говорить, не врятується. Це відомо кожному, хто називає себе священнослужителем і наслідує християнські цінності. Надзвичайно прикро, що настільки пусте звинувачення прозвучало саме під час Великого Посту….Я офіційно звертаюся до Вас, щоб отримати щонайменше один підтверджений факт моїх нібито негативних висловлювань щодо Томосу. У разі, якщо територіальна громада не отримає від Вас інформації, ми через суд вимагатимемо спростування цього обурливого наклепу. Якщо Ви дійсно вважаєте себе пастирем, керуючим Дніпровською єпархією, майте мужність надати ці докази або ж визнати свою помилку.Іще одне. Не Вам оцінювати мою діяльність на посаді міського голови. Очевидно, Ви плутаєте мирське та церковне. Хочу також нагадати, що лише позавчора на святкування п‘ятої річниці створення полку «Дніпро-1» саме Ви публічно називали мене «нашим міським головою» та привселюдно лізли з поцілунками. Тож, чи не було це поцілунком Іуди?…Як міський голова Дніпра я не маю жодного впливу на конфесії. Немає переваг і упередженості. Я не йтиму на поводу у Вас або Ваших ляльководів. Місто у нас єдине. Тут у взаєморозумінні живуть представники різних конфесій та національностей.Усіх мешканців Дніпра, всіх, хто розділяє мирське та церковне, хочу запевнити: наша духовна єдність сильніша за будь-які маніпуляції»

Опубліковано Borys Filatov Четвер, 18 квітня 2019 р.

Запись Ви плутаєте мирське та церковне: Борис Філатов звернувся до Владики Симеона впервые появилась Наше Місто.